spacer
spacer
spacer
spacer
ipras.no » Samarbeide Utskrift
spacer
spacer
spacer

 

Samarbeide

Ved prosjektering av større og krevende prosjekter som krever spesialkompetanse, har ing. Per Rasmussen as utviklet godt og veletablert forhold til utvalg firmaer som vi samarbeider med ved behov.  Følgende firmaer nevnes:

 

Ingeniørfirmaet Malnes og Endresen as

Ingeniør Per Rasmussen as og Ingeniørfirmaet Malnes & Endresen as har gjennom 12 år hatt et ubrutt samarbeid i forbindelse med gjennomføring av betydelige prosjekter. Dette omfatter blant annet RIE oppdrag i forbindelse med utbyggingen av Terminalbygningen ved Oslo Lufthavn Gardermoen (ca 170.000 m2), RIE oppdrag for Halden Fengsel og RIE oppdrag for Nytt Operahus i Oslo.  Først og sistnevnte gjennomført med Ingeniør Per Rasmussen som ansvarlig overfor oppdraggiveren.

Gå til hjemmeside Malnes og Endresen

 

Lars R. Bylund

Prof. Lars R. Bylund har deltatt som spesialrådgiver lysdesign i en rekke prosjekter vi har gjennomført.  Blant de mest vesentlige av disse er Terminalbygningen ved Oslo Lufthavn og Nytt Operahus i Oslo.

 

Cowi AS

Cowi deltar som spesialrådgiver for elektroakustikk underlagt Ing Per Rasmussen  i prosjekteringsgruppen for ingeniørtjenester for det nye Operahuset (RREH).

Gå til hjemmeside Cowi

spacer
spacer
INGENIØR PER RASMUSSEN AS | MALMSKRIVERVEIEN 4 | N-1337 SANDVIKA | TLF: +47 67171400 |