spacer
spacer
spacer
spacer
ipras.no » Referanser » Kulturinstitusjoner » Villa Grande Utskrift
spacer
spacer
spacer

HL-senteret / Villa Grande

Byggherre

:

Statsbygg

Gjennomført år

:

2001-2003

Byggets arkitekt

:

Telje-Torp-Aasen

Bygningsareal totalt

:

ca. 3.240 m²

Prosjektleder RIE

:

Per Einar Skog

Prosjektmedarbeidere

:

Truls Kristensen

 

 

 

Oppdragsomfang

Rehabilitering av bygningen til senter for Holocauststudier og livssynsminoriteter. Eksisterende elektrotekniske anlegg var i dårlig stand og ble i sin helhet frakoblet og demontert.  Nytt elektroteknisk anlegg tilpasset eksisterende bygningskonstruksjoner, fredede rom og overflater installeret. Det ble vektlagt at endel av eksisterende elpunkter skulle gjenskapes, kombinert med bruk av moderne teknologi for alle anleggstyper. Arbeidene ble utført i samarbeid med riksantikvaren.

spacer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenker

LMR Arkitektur

 HL-Senteret

 Statsbygg

 

 

 

 

 

 

 

spacer
spacer
INGENIØR PER RASMUSSEN AS | VØYENENGTUNET 5 | N-1339 VØYENENGA | TLF: +47 6717 1400 | FAKS: +47 6717 1410